Magazin > VIP
137 ogledov

Neža ima neučakano malčico

Neža Marolt Ana Fetih
Neža Bračič že nestrpno pričakuje rojstvo prvorojenke. Do takrat pa mora strogo počivati, saj se je malčici prezgodaj mudilo na svet.

Nežo Bračič, pred poroko Marolt, še mesec dni loči do poroda. Ta čas bo morala preležati, saj je imela v sedmem mesecev nekaj težav. "Očitno sem pretiravala z norenjem naokoli in pozabila, da si je treba v nosečnosti vzeti tudi čas za počitek," je za Story povedala Neža. 

V sedmem mesecu so jo presenetili prezgodnji popadki in vse je kazalo, da bo njena prvorojenka prezgodaj pokukala na svet. "Ko so mi povedali, da se vse pripravlja na porod, in to dva meseca prezgodaj, sembruhnila v jok," je povedala. K sreči je zdravnikom uspelo preprečiti prezgodnji porod, Neži pa so zato ukazali strog počitek. 

Pred božičnimi prazniki je lahko zapustila bolnišnico in se vrnila v domačo oskrbo, kjer bo počakala začetek poroda. Neža je odločena, da se bo odločila za epiduralno, saj želi imetu na porod lepe spomine. Do takrat pa se bo prepustila razvajanju najbližjih. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.