Magazin > VIP
93 ogledov

Neže ni strah poroda

Neža Marolt Ana Fetih
Za Nežo Marolt, zdaj Bračič, je leto polno sprememb, največja pa jo še čaka. Čez dobra dva meseca bo na svet prijokal njen prvi otrok.

Neža se je letos poročila in izvedela, da bo prvič mamica. Do veselega dogodka jo ločita še dobra dva meseca. "Ko sva na pregledu izvedela, da je deklica, sva bila zelo vesela, saj je 'ono' končno postalo nekaj bolj predstavljivega," je za Story povedala Neža. 

Nosečnost dobro prenaša, čeprav jo občasno mučijo bolečine v križu. Z možem nestrpno pričakujeta rojstvo in tako prvo srečanje z njuno deklico. Poroda je ni strah, kljub temu pa razmišlja o možnosti uporabe epiduralne analgezije. 

Kot vsaka bodoča mamica si je tudi ona že privoščila kakšen nakup za novo članico družine. "Kupujeva počasi in poskušava biti preudarna, vendar je to izjemno težko, ko enkrat vstopiš v otroško trgovino in si obkrožen z rožnatimi oblekicami," je še povedala za omenjeno revijo. 

Ne manjka ji niti nasvetov mame in tašče, vendar ima pri tem težavo, saj stvari hitro pozabi. Je pa Neža prepričana, da ji bosta obe priskočili na pomoč, če bo treba. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.