Slovenija > Črna kronika
37 ogledov

Neznano kam je izginil policist

Hrvaška policija Profimedias
Na območju hrvaške prestolnice že več dni iščejo policista, zaposlenega na Policijski upravi Zagreb. Informacijo je na spletnih omrežjih sprva objavil njegov službeni kolega, za pomoč prosi tudi njegova žena.

V Zagrebu že od nedelje pogrešajo policista Ivana Moguša, ki se na svoj dom ni vrnil z nočnega dežurstva. Vest je tudi medijem potrdila njegova žena, ki je povedala, da so njenega soproga nazadnje videli na avtobusni postaji. Tudi preko Facebooka je pozvala ljudi, da naj bodo pozorni, saj je pomembna čisto vsaka informacija.

Izginuli policist pri sebi nima dokumentov, saj jih je pustil na svojem delovnem mestu. Primer odmeva po vsej državi, ljudje množično delijo policistov opis in prosijo za pomoč.

Med drugim je izginotje policista, ki ga iščejo že nekaj dni, komentiral tudi nekdanji načelnik kriminalistične policije v Zagrebu Željko Cvrtila, ki dejstvo, da so vsi policistovi dokumenti ostali v službi, komentira z možnostjo, da je moški enostavno želel prekiniti s svojim dosedanjim načinom življenja in odšel.

Glede na to, da je šlo za policista nekdanji načelnik zagrebških kriminalistov ni prepričan, da bi izginotje lahko pripisali kakemu izmed njegovih primerov, ki jih je preiskoval. Meni, da je večja verjetnost, da so v ozadju osebni razlogi; bodisi težave v odnosih ali morebitni dolgovi, "zaradi katerih ljudje na Hrvašem izginjajo v največji meri".

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • ode 18:56 29.december 2016.

    Uzela ga magla.

  • Ludvik Miholic 15:57 28.december 2016.

    ni imel pri sebi osebne dokumente a je kaznil druge ce niso imeli pri sebi osebne dokumente potem pa je dobro ce ga je noc pobrala

  • Ferluci 11:07 28.december 2016.

    Odpreš okno, pa vidiš da je Hrvaška...brez veze