Slovenija
121 ogledov

Ni hodila niti na srednjo trgovsko šolo?

Alenka Koren Gomboc Mediaspeed.net
Na katero šolo je sploh hodila? Alenka Koren Gomboc naj ne bi nikoli bila vpisana na Srednjo trgovsko šolo v Mariboru.

Za Planet TV je ravnatelj te šole Alojz Velički dejal, da zdajšnja poslanka SDS Alenka Koren Gomboc ni bila nikoli vpisana v njihovo šolo. Po njegovih besedah je spričevalo, s katerim je Koren Gombočeva operirala, ponarejeno, saj ga na njihovi šoli niso izdali. V času, na katerega se nanaša spričevalo, pa so na šoli že uvedli poklicno maturo.

Predmet, ki ga ni bilo

Kot je poudaril ravnatelj, naj bi bila naslednja sporna zadeva predmet, ki je naveden na spričevalu. Predmet že dolgo časa ni del programa ali pa nikoli ni bil, je pojasnil. Velički je izpostavil tudi žig šole na spričevalu, ki je po njegovih besedah približek žigov šole, ter podpis takratne ravnateljice šole.

V SDS sicer zahtevajo forenzično preiskavo, kar se zdi ravnatelju nesmiselno. "Če Alenka Koren nikoli ni bila vpisana na našo šolo, v izobraževanje odraslih ali redno izobraževanje, potem tudi ni mogla dobiti spričevala," je dejal Velički.

Za omenjeno spričevalo je sicer državno tožilstvo že pred časom ugotovilo, da je ponarejeno, poslanka pa naj bi ga predložila, ko se je zaposlila v SKB.

Komentarjev 48
  • Scott 21:24 05.februar 2013.

    Zgledujemo se po predsedniku,ki tudi ne izda imen stricev iz ozadja.Ste potem volili predsednika brez jajc tov.Mateja?

  • Scott 21:15 05.februar 2013.

    Verjetno se je naučil od milana,danila,zorana...?

  • francek 10:17 05.februar 2013.

    Skrajni čas, da jo SDS nažene