Zdravje > Otrok
21 ogledov

Ni še dopolnil tri mesece, pa poglejte njegove lase

Dojenček ogromno las Youtube
Fantič že ima svoj vzdevek: " Teddy bear".

Slabe tri mesece star dojenček ima neverjetno veliko las. Nekaj dni po tem, kar so britanski mediji objavili zgodbo o njem, pa je mali kuštravec postal prava zvezda. 

Pa ne samo na družabnih omrežjih, po pripovedovanju njegove mame Chelsea Noon, ki je, kako zanimivo, frizerka, je deček še kako popularen tudi v svojem mestu.

Že vsakodnevni nakup v trgovini jima vzame dobri dve uri časa, saj malega kuštravca želijo vsi pozdraviti in poklepetati o njem.

Cox se je rodil julij v bolnišnici v obalnem mestu Brighton, vzdevek pa mu je izbralo osebje: "Že ob prihodu na svet je imel veliko las, koliko je to, sem ugotovila šele ob njegovi prvi kopeli,"  je za dailymail.com povedala 32. letna Chelsea, ki je ob tem dodala, da sinčka nikakor ne namerava ostriči, kljub namigovanju mimoidočih, naj ga vendarle reši muk. 

Tak se je rodil in to je on, je delala mama, ki bi ji bilo zagotovo lažje vzeti škarje in fantka ostriči. Cox namreč ne prenese kape, da o sušenju las, ki kar traja in traja, sploh ne govorimo. 

Komentarjev 1
  • KLOBO 14:30 07.oktober 2016.

    J emimogrede, ko je prihajal na svet, počupal mamico 11