Šport > Nogomet
16 ogledov

Ni podlegel provokacijam o Messiju

cristiano ronaldo EPA
Cristiano Ronaldo je s hat-trickom utišal navijače Seville, ki so zvezdniku madridskega Reala med ogrevanjem skandirali: ''Messi je boljši od tebe.''

Real Madrid je na stadionu Ramón Sánchez Pizjuán nujno potreboval zmago, če se je želel obdržati v  igri za naslov državnega prvaka, potem ko je Barcelona v gosteh povozila najslabšo ekipo španskega prvenstva (8:0).

Lionel Messi je z dvema zadetkom proti Córdobi skočil na vrh lestvice najboljših strelcev La Lige, zaradi česar je bil Ronaldo, ki je brez gola ostal na zadnji tekmi s Almerio, pod velikim pritiskom. Portugalca so pred začetkom srečanja provocirali tudi domači navijači, vendar se zvezdnik Reala ni dal in odgovoril na zelenici, kjer je dosegel hat-trick in galaktike obdržal v igri za ligaški naslov.

Fotografski objektivi so po enem od zadetkov Pourtgalca ujeli, kako je s prstom prekril svoja usta in navijačem Seville sporočil, kaj si misli o njihovih provokacijah.

Barcelono in Real tri kroge pred koncem prvenstva ločita samo dve točki, podobno izenačeno pa je na lestvici najboljših strelcev, kjer ima Ronaldo dva gola prednosti pred Messijem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.