Šport > Nogomet
39 ogledov

Ni vedel, s kom ima opravka

robin van persie Profimedias
Zdravnik, ki je po poškodbi očesa oskrbel Robina van Persieja, ni vedel, da ima opravka s slavnim nogometašem.

Nizozemski reprezentant Robin van Persie je na tekmi turške Süper Lig utrpel poškodbo levega očesa, zato je potreboval pomoč zdravniške službe.

Napadalca Fenerbahčeja je oskrbel dr. Mehmet Özen, ki zase pravi, da je nogometni analfabet, zato ni vedel, da ima opravka z enim najprepoznavnejših nogometašev na svetu. Ker ni vedel, kdo je njegov pacient, prav tako ni razumel, zakaj se je pred bolnišnico zbralo tako veliko število ljudi.

''Nogomet me niti malo ne zanima. Ne spremljam ga. Mislil sem, da je Robin van Persie običajen igralec. Ko sem v okolici bolnišnice opazil gručo ljudi, sem spoznal, da je slaven. Oskrbel sem ga na enak način kot vsakega drugega pacienta. Sodeloval je pri pregledu. Bil je ponižen in v veliko pomoč,'' je za Fanatik.com.tr pojasnil zdravnik.

''Prijatelji so me klicali in mi čestitali, ker je bilo moje ime na pacientovi zapestnici. Nisem se slikal z njim. Slikal sem njegovo oko, da sem ga lahko pokazal plastičnemu kirurgu. Nisem vedel, da je tako slaven. Dan kasneje sem izvedel iz časopisov,'' je dodal Özen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.