Šport > Nogomet
30 ogledov

Bezjak ni verjel, da je tako na Hrvaškem

Roman Bezjak Katarina Ponjavić
Čeprav obračun med Dinamom in Rijeko ni prinesel zadetkov, pa je bil dvoboj na Maksimirju vse prej kot dolgočasen.

"Sedaj sem tudi sam doživel to, o čemer sem dolga leta poslušal, vendar nisem verjel, da se kaj takšnega lahko zgodi," je po dvoboju razmišljal gostujoči napadalec Roman Bezjak, ki je v končnici dvoboja prejel direktni rdeči karton zaradi kletvicee namenjene glavnemu sodniku, še pred tem pa je ga je sodniška piščalka zaustavila v samostojnem prodoru proti domačim vratom, čeprav ni bil v nedovoljenem položaju.

"Z rezultatom smo lahko zadovoljni, čeprav smo imeli v končnici celo priložnost za zmago. V Maksimirju je vedno težko igrati, vendar smo tokrat z disciplinirano igro prišli do zaslužene točke," je sicer dodal Bezjak.

Obračun v hrvaškem glavnem mestu je predčasno zaključil tudi pomočnik športnega direktorja Ivan Mance, ki je že v deseti minuti glavnemu sodniku sporočil, da naj sodi pošteno, sedem minut pred koncem dvoboja pa je moral zaradi novih protestov zapustiti klop Rijeke, po zadnjem sodnikovem žvižgu pa je zaradi žaljivk rdeči karton prejel tudi predstavnik reškega kluba Rade Ljepojević.

Komentarjev 1
  • wester62 21:03 10.avgust 2015.

    ja bezjak,tako je to v hrvaški.dinamo je nedotakljiv in podprt z vsemi politiki ,ki jim pomagajo do dragih nakupov in do osvajanja prvenstev. pač dinamo je edini klub na hrvaškem kateri sme biti prvak.