Šport
11 ogledov

"Ni vse v denarju, želim zmagovati"

Samir Handanović EPA
Slovenski reprezentant Samir Handanović je na tekmi proti Chievu rešil točko Interja (0:0). Po srečanju je potrdil, da je njegova prihodnost negotova.

Kot je najbrž večini nogometnih navdušencev že jasno, bo Samir Handanović najbrž eno glavnih imen naslednjega prestopnega roka. Z vseh strani prihajajo poročila o zanimanju evropskih velikanov, v zadnjih dneh se omenjata tudi Real Madrid in Manchester United.

Na tekmi proti Chievu (0:0) je bil slovenski reprezentant najboljši posameznik v vrstah Interja, ki pa si še ni zagotovil nastopov v Evropi za prihodnjo sezono. Tudi to je eden od razlogov, zakaj Ljubljančan odlaša s podaljšanjem pogodbe z Nerazzurri. "Vem, da se je moj agent sestal s klubom in da ni nič novega. Pogodba ni odvisna samo od denarja, ampak tudi od drugih stvari. Moja ambicija je zmagovanje," je bil za Sky jasen Handanović.

Proti Chievu bi Inter lahko povedel v prvem polčasu, a tudi gostje niso bili nenevarni. "Tvegali smo, si na vsak način želeli zmage in na koncu dobili remi, ki ga nismo želeli. Ni bilo prave spremembe ritma in zvitosti. Takšno tekmo se zmaga na silo," je dejal popularni 'Sarma'.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.