Šport > Nogomet
6 ogledov

Villa izrekel dobrodošlico Barceloni

(Atlético Madrid - Barcelona) David Villa
1/7
Reuters
Prva tekma španskega superpokala med Atléticom Madridom in Barcelono se je končala z neodločenimi izidom 1:1 (1:0).

Barcelona si je z zadetkom v Madridu priigrala manjšo prednost pred povratno tekmo na Camp Nouu, ki bo podala končno odločitev o letošnjem zmagovalcu španskega superpokala.

Nekdanji napadalec Barcelone David Villa, ki se je v poletnem prestopnem roku pridružil Atléticu Madridu, se je očitno dobro privadil na življenje v španski prestolnici, saj je Kataloncem že ob prvem snidenju postregel s pravo mojstrovino.

Zmagovalci španskega pokala so povedli v 12. minuti tekme, za veselje domače ekipe pa je poskrbel David Villa, ki je žogo sprejel na vrhu kazenskega prostora in z volejem neubranljivo sprožil na katalonska vrata. Strel je presenetil Víctorja Valdésa in končal v Špančevi mreži.

Barcelona je izenačila v 66. minuti, na delu pa nova okrepitev španskih prvakov Neymar, ki je z glavo zadel po predložku Danija Alvesa. Po izenačujočem zadetku se je igra umirila, nobena izmed obeh ekip pa si ni več priigrala vidnejše priložnosti za gol.

Španski superpokal, prva tekma:

Atlético Madrid : Barcelona 1:1 (1:0)
Villa (12); Neymar (66)

Povratna tekma: 28. avgusta ob 23h

Gol Davida Ville:

Gol Neymarja:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.