Šport
23 ogledov

"Nihče nas ne povoha"

Nogometaši Gorica Katarina Ponjavić
"Potem ko smo prispevali podpise za licenco, nas nihče ne povoha," je odnose z vodstvom kluba opisal vezist Gorice Amedej Vetrih.

"Potem ko smo prispevali podpise za licenco, nas nihče ne povoha. Nimamo stikov s člani aktualnega vodstva niti s kom iz vrst potencialnih novih podpornikov. Do nas pridejo le neuradne informacije," je trenutno stanje v goriškem prvoligašu v pogovoru za Primorske novice opisal Amedej Vetrih, ki dodaja, da bo skupaj s soigralci stisnil zobe: "Tako ali drugače bomo poskušali zdržati do konca sezone. Drugega nam v tem položaju ne preostane."

Po remiju v Zavrču čaka Goričane obračun proti Domžalam. Goričani v boju za nesposreden obstanek med najboljšimi potrebujejo točke, zato Vetrih na gostovanju pri ravbarjih napoveduje odločen pristop.

"Videli smo, da lahko v slovenski ligi domala vsak premaga vsakega. Z Domžalčani smo jeseni iztržili manj od prikazanega. Niso nas nadigrali. Zlasti na obeh goriških dvobojih bi bil razplet lahko obraten, pa tudi v Domžalah smo bili v prvem polčasu enakovredni tekmecem, ki so zmagali s previsokim izidom. Gostitelje čakata prej in potem še pokalna obračuna, mi smo med tednom prosti, kar bi lahko bila za nas določena prednost. Ni pa nujno," je zaključil 24-letni nogometaš.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.