Magazin > VIP
44 ogledov

Nika jokala, ko so psa odpeljali

nika zorjan Osebni arhiv
Nika Zorjan je na dvorišču pred hišo našla pasjega mladička.

Ko se je Nika Zorjan ob polnoči s snemanja spota pripeljala domov, je na dvorišču pred hišo našla mladega sibirskega haskija. Psička ni imela ovratnice, zato je Nika najprej poklicali bližnjo veterinarsko postajo, kjer pa se s psom sredi noči niso hoteli ukvarjati. Tudi policijo so morali večkrat prositi, naj vendarle pridejo in naredijo zapisnik.

"S psom smo do treh zjutraj sedeli na stopnicah. Ker je deževalo, smo jo nato vzeli v hišo in ji dali hrano. Bila je sestradana. S sestro sva celo noč prebedeli ob njej, čeprav je bila zelo mirna. Naslednji dan so ponjo prišli predstavniki zavetišča, jaz pa sem na lokalnem radiu objavila oglas,“ je za naš portal povedala pevka in dodala, da ji je bilo zelo hudo, ko so psičko odpeljali. "Hitro se na nekoga navežem, zato sem jokala, ko so jo odpeljali. Tudi če bi hoteli, je ne bi mogli obdržati, saj že imamo enega psa.“

Nikin trud je bil poplačan, saj je pes že pri svojih lastnikih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.