Magazin > Film & Glasba & TV
147 ogledov

Zapeljevala bo v rdečih bikini kopalkah

nika zorjan Youtube
Pevka Nika Zorjan je v sodelovanju s podjetjem Pepsi posnela najnovejši poletni hit z naslovom Lajf je moj. Pravi, da preprosto obožuje poletje, zato ji je ta hit pisan na kožo.

Slovenska pevka Nika Zorjan je v sodelovanju z Deejay Ramosem posnela novo pesem Lajf je moj, za katero Raay pravi, da bo letošnji hit poletja. Glasbeno sodelovanje ni presenečenje, saj je Nika zelo dobra prijateljica Marjetke in Raaya. Rjavolaska se pri Marjetki uči petja, Raay pa je poskrbel za besedilo in glasbo njene najnovejše pesmi.

"Letos sva z Marjetko malo bolj v ospredju kot Maraaya, sicer pa sva veliko bolj v zakulisju. S tem sva začela na Misiji Evroviziji, kjer sva bila mentorja Niki Zorjan, ki je zelo povezana z najino evrovizijsko zgodbo. Danes pa bi rad naznanil nov projekt. To je projekt, ki ga v tujini veliko prakticirajo - sodelovanje pevke z DJ-jem. V našem primeru sta to DeeJay Ramosa in Nika Zorjan. Skupaj smo posneli himno mladih, himno mladosti Lajf je moj,“ je na evrovizijskem večeru povedal Raay in dodal, da je tudi Ramos nov projekt, za katerega mislita, da bo svojo pot našel tudi izven Slovenije. Pesem bo javnosti uradno predstavila z videospotom, kaj več o tem pa nam ni želela izdati: "Naj za enkrat ostane skrivnost."

Kar se tiče letošnjega poletja Nika pravi, da bo tudi tokrat počitnice preživela na otoku Rabu, kamor zahaja vsako leto. "Tudi to sezono bom nosila iste kopalke kot lani in sicer rdeče bikini. Enostavno obožujem žive barve," pravi zgovorna pevka in dodaja, da ima poletje zelo rada, ker obožuje poletne obleke, kopalke, vročino, morje in predvsem zabave na prostem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.