Magazin > VIP
94 ogledov

Nikar preveč očitno ne glejte Kamaline nove punce ...

kamala, chloe Facebook
Kuharica Kamala do svoje nove ljubezni zelo zaščitniška.

Kot smo poročali, se je kuharica in nekdanja tekmovalka šova Kmetija: Nov začetek, Kamala, vrnila iz Francije. Pravi, da so izkušnje, ki jih je dobila v tujini, neprecenljive, med drugim se je naučila, kako se soočiti z lastnimi strahovi. "Potovanje razumem kot potovanje vase. Gradovi in palače me ne zanimajo, zanima me duša, ki prebiva v njej,“ pravi Kamala in nam kot primer, kako zelo pogumna je postala, navedla primer.

"Azurna obala je polna Rusov in ljudi iz muslimanskih držav, ki poželjivo gledajo ženske. Enkrat sem na ulici videla moškega, ki se je obrnil za vsako mimoidočo žensko. Vsi kdaj pogledamo za drugimi, ampak moški večinoma gledajo s 'spodnjo glavo' in to je zelo moteče. Ko sva  šli mimo njega, sem opazila, kako gleda mojo drago. Podzavestno sem odreagirala in ga vprašala: 'Kaj jo gledaš?' Moram priznati, da se je malo prestrašil, saj verjetno ni vajen takih odzivov s strani žensk. Take moške energije mi niso všeč. Ženske so zagotovo z Venere, moški z Marsa. Zato verjamem, da je istospolna usmerjenost edina prava, ostalo je pa samo 'ego trip' in nuja za razmnoževanje.“

Komentarjev 2
  • Bethesda 19:15 25.december 2016.

    A jo to vi klicite ali sama poklice v urednistvo? Ce jo vi, PROSIM NEHAJTE!!!!!!

  • Avatar skeptik
    skeptik 17:32 25.december 2016.

    Ir. K, bravo. Višek kretenizma, katerega si samo ti sposobna spraviti na spletno stran. A ti kdaj prebereš svoje umotvore? Te res ni nikoli (niti malce) sram? Kaj in kdaj se ti je v življenju tako močno zalomilo?