Šport
68 ogledov

Nikogar, ki bi pokril dolgove

Nogometaši Gorica Katarina Ponjavić
"Povedali so nam, da ni nikogar, ki bi pokril dolgove," je dogajanje na ponedeljkovem sestanku s potencialnimi lokalnimi vlagatelji opisal kapetan Gorice Alen Jogan.

"Povedali so nam, da ni nikogar, ki bi pokril dolgove. Junija bi se aktivno vključili v klub pod pogojem, da podpišemo soglasje za licenco in jo ND Gorica tudi dobi," je pogoje lokalnih gospodarstvenikov, ki so pripravljeni pomagati klubu, v izjavi za Primorske novice opisal goriški kapetan Alen Jogan.

"Odločitev je seveda stvar posameznika. Predstavljeni načrt predvideva, da bi članska ekipa temeljila na domačih močeh, s tremi ali štirimi prišleki kot dodano vrdnostjo," je dodal Jogan in poudaril, da bo se pravega profesionalizma v Novi Gorici bržkone ne bodo šli več: "Začeli naj bi na polprofesionalni osnovi z morebitno kombinacijo nogometa in drugega dela."

Dolgove številnih tujcev, ki so v pretekli sezoni nosili goriški dres, naj bi poplačala Parma, večina domačih nogometašev pa naj bi s podpisanim soglasjem omogočila vodstvu kluba, da vloži vlogo za pridobitev klubske licence, ki pa jo bo potrebno dopolniti. "Problem je, ker dolg ostaja, dokler ne bo denarja iz Parme oziroma bivšega pokrovitelja, kot nam je bilo predstavljeno," je zaključil Jogan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.