Šport
22 ogledov

"Nikoli si nisem mislil"

Criistiano Ronaldo
1/5
EPA
Cristiano Ronaldo je v petek odprl svoj hotel z imenom CR7, po svojih inicialkah in številki, ki jo nosi na dresu. V njegovo čast so v njegovem rodnem mestu Funchal po njemu imenovali tudi lokalno letališče.

Zvezdnik madridskega Reala, ki je pred dvema tednoma s Portugalsko na evropskem prvenstvu v Franciji osvojil naslov evropskega prvaka, je sicer na počitnicah, a je še vedno zelo deloven. Včeraj je tako odprl svoj hotel, rdečkasto stavbo s pogledom na morje.

"Vse skupaj je nekoliko čudno. Nikoli si nisem mislil, da bom hotelir pri 31 letih," je dejal Ronaldo za svoj hotel, ki je sicer prve goste sprejel že 1. julija.

Hkrati je predsednik regije Madeira Miguel Albuquerque dejal, da bo lokalno letališče v prihodnje v čast enega najboljših nogometašev zadnjih let poimenovano prav po Ronaldu. Danes bo Ronaldo obiskal tudi svoj novi muzej, ki se nahaja v pritlični etaži njegovega hotela.

Drugi hotel v verigi CR7 bodo letos proti koncu leta odprli v Lizboni, še dva pa sta v načrtu za leto 2017, eden v Madridu in eden v New Yorku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.