Magazin > VIP
209 ogledov

Nina Osenar zaljubljena v Dejana Kontreca

Nina Osenar Jani Ugrin, RTVS
Nina Osenar je osvojila srce enega najbolj zaželenih ljubljanskih samcev. Že po dveh mesecih zveze sta se zaljubljenca odločila, da si delita skupno streho.

Znana voditeljica Nina Osenar je sveže zaljubljena v bivšega hokejista Dejana Kontreca, ki je po ločitvi veljal za enega najbolj želenih ljubljanskih samcev. 

Po pisanju Nove, sveža zaljubljenca že živita skupaj, Nina pa se je vselila v njegovo luksuzno hišo ob Koseškem bajerju. V njej je bivši hokejist, danes sekretar Hokejske zveze Slovenije, živel z bivšo ženo, nekdanjo pevko Piko Božič, kar pa Nine ne moti: "Če imaš nekoga rad, je vseeno, kje živiš, na to se ne oziram," je za Ono dejala Nina, ki je že spoznala oba Dejanova otroka, s katerima se po njenih besedah, dobro razume. 

Spoznala ju je prijateljica

Nina je Dejana spoznala po snemanju oddaje Ne se hecat, na pijači s prijateljico, kjer se jima je pridružil tudi Kontrec. Zaradi pozitivne energije, ki sta jo začutila takrat, sta se odločila, da se še vidita in poglobita druženje: "Skupaj sva približno dva meseca. Tako sva ugotovila, da je med nama neka posebna vez," je še povedala presrečna Nina.   

Komentarjev 9
  • Jagijagi1 07:26 14.september 2015.

    lj puttana!

  • Majazmaja 14:20 10.september 2015.

    A Cime se razmnožil?! Pa ja ne ...

  • Koka 14:54 08.september 2015.

    Kontrec, iz zglancanga Mercedesa na shiranega Yugota ;)) OMG ...