Šport > Nogomet
10 ogledov

"Nismo poslali ponudbe za pet milijonov"

Robert Berić EPA
Direktor angleškega drugoligaša priznava, da je klub pripravljen plačati zajetno odškodnino, toda poročila avstrijskih medijev naj ne bi bila točna.

Reading za slovenskega reprezentančnega napadalca Roberta Berića, člana Rapida, ni ponudil 5,4 milijona evrov, je za lokalni časnik Get Reading zatrdil direktor angleškega drugoligaša Nigel Howe.

Avstrijski Kronen Zeitung je pred dnevi udaril z novico, da je na naslov dunajskega kluba prišla več kot pet milijonov "težka" ponudba, ki jo je potrdil tudi športni direktor Andreas Müller, a ga Howe postavlja na laž.

"Gotovo nismo poslali ponudbe za pet milijonov evrov, toda pripravljeni smo plačati zajetno odškodnino. Mislim, da je težava v tem, da zanimanje številnih klubov in s tem povezane špekulacije še dvigajo ceno," je povedal Howe in dodal: "A dvomim, da ga bo Rapid za takšno vsoto prodal."

Rapid se tako tudi z Berićem še naprej pripravlja na začetek nove sezone, ki bi lahko prinesla tudi Ligo prvakov. Dunajčani niso možen nasprotnik Maribora, že na prvi stopnički pa jih čaka težka naloga proti AS MonacuClubu BruggejuCSKA MoskviAjaxu ali Šahtarju Donecku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.