Slovenija
15 ogledov

"Nista nasilna"

Nekdanji redar: Moški je skoraj povozil redarja, ki ga je ustavljal.

"Nista nasilna," zagotavlja nekdanji ljubljanski redar A. P.: "Ne zdi se mi pošteno, da se piše neresnica. Vsi vemo, da se bodo spravili na redarje ne glede na vse, da se jih oblati. Za ta dva redarja zastavim svoje ime, da sta miroljubna in nista nasilno ukrepala."

V zadnjih dneh je zakrožil posnetek fizičnega incidenta med moškim in ljubljanskima redarjema, ki se je zgodil prejšnji teden na Gubčevi ulici.

"Skoraj ga je povozil"

"On se je zapeljal v napačno smer. Starejši redar je zelo miroljuben, pred upokojitvijo, ne bi se fizično spravil na nikogar. On ga je ustavljal, ta možakar ga je nato skoraj povozil. Kolega je udaril nekoliko po avtomobilu, naj pride k sebi. Na osnovi tega je voznik skočil ven in ga udaril direktno v obraz, zaradi česar je tudi na bolniški. Nato sta ga vklenila, kar bi storil vsak," zgodbo s plati redarjev pojasnjuje A. P.

Vse okoliščine dogodka preverjajo tako še na policiji kot ljubljanskem mestnem redarstvu.

Komentarjev 12
  • MrClive 17:31 20.april 2014.

    Res je. Take norije, ko jih lahko vidiš dandanes po cesti... mislim, da imajo redarji še premalo pooblastil. Če pa gledam avte večina BMW in Nemška klapa (dragi avtomobili/važni lastniki). Nisem še Saab-a videl divjat in norije delat!

  • zic 21:36 16.april 2014.

    povsod pisarijo redarja napadla fanta!!?? Ta fant ima čez 50 let!

  • Žurnalček 17:44 16.april 2014.

    Ti si fuknjen !