Magazin > Odnosi in prosti čas
61 ogledov

Njen odgovor na posmehovanje je fantastičen

Ashley Stevens Ashley Stevens
Splet. Ashley Stevens so se posmehovali, ker je privlačnejša od svojega fanta. Njen odgovor je bil zelo ganljiv.

Ashley Stevens je na družbenih omrežjih objavila fotografijo s poročnim šopkom. Ob njej sedi njen fant Chris, ki prestrašeno gleda predse, kot bi se spraševal, ali se bo moral sedaj res poročiti. A komentatorji se niso smejali njegovemu nebogljenemu izrazu na obrazu, ampak njegovemu videzu. Mnogi so bili namreč mnenja, da je Ashley prelepa zanj.

"Ko sem zagledala komentarje, mi je bilo zelo hudo. Upala sem, da jih Christopher ne bo videl. Boli me, ko vidim, da o njem grdo govorijo, čeprav ga ne poznajo,“ je za medije povedala mladenka, ki se je na napade uporabnikov na družbenih omrežij odzvala s prelepim ljubezenskim pismom. "Naj vam povem, da sem s Christopherjem zadela jackpot. Morda res nima trdih trebušnih mišic, ki naj bi si jih po mnenju celega sveta morala dekleta želeti, ampak, zakaj so mišice pri iskanju nekoga, s katerimi bi preživel svoje življenje, sploh pomembne? Je pozoren in potrpežljiv. Z majhnimi dejanji mi velikokrat pokaže, kako rad me ima. Je moj najboljši prijatelj. Ljubim ga takšnega, kot je, in on mene ljubi takšno, kot sem. Je razumevajoč, ljubeč in zabaven, kar je v današnjih časih redkost.“

Komentarjev 2
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 20:52 21.julij 2015.

    Točn tko. Ljubezen ne pozna meja, meje v ljubezni so iluzija narejena iz frustracij ljudi ki niso zadovoljni s svojim življenjem in morajo zato iskati napake pri drugih da se zamotjo. Če ima oseba zlato srce lahko zgleda še tako ...prikaži več neprivlačno ampak jo bo osebnost naredila tako privlačno da niti zunanjost ne bo več dovolj da skrije zlato srce..

  • Xerxes 12:36 21.julij 2015.

    Če se imajo ljudje radi, jim nihče nič ne more. BRAVO