Magazin > VIP
228 ogledov

Njeno sestro gledamo v Kmetiji

Špela Hojnik Facebook/Tibor Golob
Bernarda iz šova Kmetija: Nov začetek ima zelo postavno sestro, ki se bo danes potegovala za naziv Miss Avrora.

Špela Hojnik je ena od desetih lepotic, ki se bodo danes potegovale za lepotni naslov Miss Avrora. 24-letnica se z manekenstvom ukvarja že osem let in tudi z lepotnimi tekmovanji ima že nekaj izkušenj, tudi mednarodnih. Na izboru Miss Freedom of the World je zasedla peto mesto, osvojila pa je tudi lento miss osebnosti, na mednarodnem tekmovanju za Miss športa pa je bila razglašena za prvo spremljevalko.

Lepotica pa ni edina v družini, ki je znana v javnosti. Njeno pet let mlajšo sestro Bernardo lahko namreč spremljate v šovu Kmetija: Nov začetek. "Bernarda me je s prijavo v šov presenetila, saj je zelo čustvena, sočutna in nežna punca. Jaz sem v primerjavi z njo osebnostno močnejša. Moram pa povedati, da sem z njenim nastopom zelo zadovoljna,“ je za naš portal povedala Špela, ki študira socialno gerontologijo in se ukvarja s prav posebnim športom – ulično borbo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.