Šport > Nogomet
246 ogledov

Lepa pridobitev za Ivančno Gorico

NK Ivančna Gorica reflektorji
1/5
Facebook
Včeraj je bilo v Ivančni Gorici še posebej slovesno, saj so prvič zažareli reflektorji, ki osvetljujejo glavno nogometno igrišče.

Tako za nogometni klub kot Ivančno Gorico je to velika pridobitev, saj bo na osrednjem igrišču možno igrati tudi tekme v večernih terminih. Vrednost projekta je bila 82.500 evrov.

Čast premierne tekme z novo pridobitvijo je pripadla domači članski ekipi, ki je v okviru 3. SNL - center premagala metliško Kolpo (4:1).

Še pred začetkom pa je potekala krajša slovesnost prižiga nove razsvetljave. Ob številnih gledalcih na tribuni sta reflektorje z odštevanjem na centralnem nogometnem igrišču prižgala župan občine Ivančna Gorica, Dušan Strnad, in predsednik Nogometnega kluba Ivančna Gorica, Rafael Koren.

"Trenutno lahko rečemo, da smo na vrhu po številu mladih, ki se ukvarjajo z nogometom. Današnja investicija je vsekakor dobrodošla in bo pripomogla še k večjemu razvoju nogometa v naši občini. Vsem v klubu želim, da bi vam nova pridobitev dobro služila, mladim pa čim več ur treninga in športnih uspehov na tem sodobnem igrišču," je ob prižigu reflektorjev dejal Strnad.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.