Šport > Nogomet
57 ogledov

Celtic spet v Ljudskem vrtu

Celtic - Maribor Profimedias
Škotski nogometni prvak Celtic bo 9. julija znova zaigral v Ljudskem vrtu.

Nogometaši Maribora bodo v okviru priprav na novo sezono znova gostili škotsko zasedbo Celtica. Ekipi sta pod Kalvarijo zaigrali že 20. avgusta 2014, šest dni pozneje pa so se Mariborčani z zmago v Glasgowu znova uvrstili v Lige prvakov.

Tokratna tekma ne bo kvalifikacijska, je pa na seznamu pripravljalnih. Celtic ostaja nasprotnik, s katerim bo vedno povezano posebno poglavje v zgodovini NK Maribora, so sporočili iz štajerskega kluba.

Po manj kot dveh letih bosta moštvi znova tekmeca. Škotski prvak bo namreč letošnje poletne priprave opravil v Mariboru in kluba sta se dogovorila, da bo Celtic gost Ljudskega vrta 9. julija ob 19. uri, kar bo tudi vijolična generalka pred začetkom evropskega popotovanja.

Mariborčani še ne vedo, kdo bo njihov nasprotnik v 2. krogu kvalifikacij za evropsko ligo, to bodo izvedeli 20. junija na žrebu v Nyonu. Termin drugega kroga tekem je 14. in 21. julij.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.