Šport > Nogomet
21 ogledov

Za takšno ceno na večni derbi

Ljudski vrt, stadion Maribor Anže Petkovšek
Za prvo dejanje spomladanskega dela sezone v Ljudskem vrtu vlada veliko zanimanje.

Nogometaši Maribora so se po dveh tednih priprav v Turčiji vrnili domov, kjer bodo izpolnili zadnje aktivnosti pred večnim derbijem z ljubljansko Olimpijo, s katerim bodo 25. februarja začeli spomladanski del prvenstva. Štajersko prestolnico je že zajela nogometna evforija.

Maribor in Olimpija sta na vrhu lestvice točkovno izenačena, kar botruje še povečanem zanimanju za obračun večnih rivalov. Vstopnice, ki so že v predprodaji, gredo v promet zelo dobro, sporočajo iz mariborskega kluba.

Vstopnice lahko v predprodaji kupite do 24. februarja in sicer v Vijol'čni bajti ter prek spletnega prodajnega mesta na tej povezavi.

V predprodaji bodo odrasli za karto odšteli deset evrov, mladostniki do petega leta polovico manj. Na dan tekme bodo odrasli plačali 14 evrov, otroci pa sedem evrov.

Na voljo so tudi vstopnice za družinski sektor. V predprodaji boste za tamkajšnji sedež odrasli odšteli osem evrov, otroci pol manj, na dan tekme pa bodo odrasli plačali 11 evrov, otroci do 15 leta pa pet evrov. 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.