Magazin > VIP
101 ogledov

Noče je, "ker jo je porival Toplak"

Emanuela Planet TV/ zurnal24.si
Čeprav naj bi se med tekmovalcema šova Bilo je nekoč Gvidom in Emanuelo nekaj pletlo, se je gozdar svoji simpatiji povsem odpovedal, ko je ta noč preživela z komentatorjem oddaje Bilo je nekoč Brez cenzure Denisom Toplakom.

Emanuela in Gvido sta se v romantičnem vzdušju pozno v noč trudila z županovo nalogo. Kasneje se jima je pridružil tudi Niki, ki je kmalu opazil, da je nekaj zmotil. Zdelo se mu je, da sta Emanuela in Gvido v družbi drug drugega precej uživala in predvideval, da bi se, če ju ne bi zmotil, lahko med njima zgodilo marsikaj.

gvido | Avtor: Planet TV Planet TV
Po dvorcu so se med drugim že razširile govorice, da so med Emanuelo in Gvidom pred prihodom Denisa na dvorec preskakovale iskrice, zgodil pa se je tudi poljub. Ko so se vajenci šli igro "resnica ali izziv", naj bi David Emanuelo, ki je na dvorec šele prispela, vprašal, kateri od vajencev ji je najbolj všeč. Emanuela je odgovorila, da je to Gvido. V naslednjem krogu igre pa jo je celo izzval, naj ga poljubi, kar je tudi storila. Niki je prepričan, da sta si Emanuela in Gvido tudi kasneje še izkazovala naklonjenost. Vseeno pa Gvido noče priznati, da mu je všeč, ker so med ekipama stalna trenja.

Povedal je le, da je bil takrat pod vplivom alkohola in da to šteje kot eno večjih napak, ki jih je storil. Dodal je še, da z Emanuelo vsekakor ne bi imel nič, posebno potem, ko je noč preživela z Denisom Toplakom. "Nič nočem imeti z Emanuelo, ker jo je porival Toplak," je bil natančen.

Komentarjev 2
  • edvard 16:23 03.maj 2016.

    Če bi bila tole moja hči, bi tale novinar nosil zobe v roki, primitivci televizijski.

  • leonardo 14:44 03.maj 2016.

    Res komaj verjamem kako so tudi mediji vedno bolj prostaški. Do kod bo ta prostaški jezik zdržal? Bomo videli, kdaj bodo novinarji malo bolj uvidevni pri izražanju? Dokler jih bo narod prenesel, kajne?