Magazin > VIP
54 ogledov

Predin prestal težko operacijo srca

Zoran Predin Žiga Koritnik
Zoran Predin okreva po težki operaciji srca. Pravi, da se bo moral odpovedati košarki, čeprav mu je zelo ljuba.

Vedno dobrovoljnemu Zoranu Predinu je pred kratkim hudo ponagajalo zdravje, a mu tudi to ni vzelo delovnega zagona. Imel je kritično razširjeno aorto in nefunkcionalno dvolistno zaklopko, ki sta resno ogrožali njegovo zdravje, zato je letos spomladi padla odločitev o operaciji. "Ekipa pod vodstvom prof. dr. Boruta Geršaka je operacijo brezhibno izvedla, tako da lahko pričakujem popolno okrevanje. Za zdaj kaže dobro. No, košarke ne bom smel več igrati," pravi Predin, ki je zaradi jesenske odsotnosti poleti delal s polno paro: "Bal sem se tistega odstotka, ki se ji reče višja sila. Živim samo od svojega dela in nimam nobenih drugih virov prihodkov. Zavedel sem se, da moram že čez poletje poskrbeti za jesensko luknjo v družinskem proračunu. Zato sem vse poletje veliko nastopal, snemal nove skladbe s skupino CoverLover in celo napisal svojo prvo knjigo zgodb Druga žena v haremu, ki je pravkar začela svojo pot po slovenskih knjigarnah."

Zoran se očitno ne da, vseeno pa si bo nekaj časa za počitek le moral vzeti, a zahvaljujoč družini mu ne bo hudega. "Moja žena Barbara je moj angel varuh. Bilo je, kot bi pol leta vsi skupaj živeli v črnobelem svetu, zdaj pa so se nam spet pojavile barve," nam je zaupal Zoran, ki se na glasbene odre vrača decembra: "Decembra bom že nastopal, 9. februarja pa vas vabim na Koncert za zaljubljene v Cankarjev dom. Lahko rečem, da z novo glasbeno ekipo, ki jo sestavljajo Janez Dovč (harmonika), Robert Pikl (kitara) in Goran Krmac (tuba), delam nekaj najboljšega do zdaj. Komaj čakam, da začnemo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.