Magazin > VIP
26 ogledov

Pippa zaključila 90-kilometrski maraton

Pippa Middleton
1/3
Reuters
Mlajša sestra Kate Middleton se je v nedeljo skupaj z bratom udeležila tradicionalnega švedskega smučarskega maratona, kjer morajo udeleženci presmučati 90 kilometrov.

Pippa in njen brat James sta bila dva izmed 15-tisočglave množice, ki so se v nedeljo udeležili maratona Vasaloppet. Presmučati 90 kilometrov ni mačji kašelj, a Pippa je to opravila brez večjih težav, v sedmih urah in 13 minutah, s čimer je pristala na 412. mestu med ženskami. Njen brat je bil malce hitrejši, progo je presmučal v šestih urah in 47 minutah.

Brat in sestra Kate Middleton sta s sodelovanjem na tradicionalnem smučarskem maratonu pomagala pri zbiranju denarja za dobrodelno organizacijo Magic Breakfast, ki pomaga lačnim otrokom po svetu. "Bilo je neverjetno, proga je bila hitrejša, kot sem pričakovala. Zdaj pa že komaj čakam, da grem počivat in dvignem noge v zrak," je za švedske medije povedala 28-letna Pippa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.