Šport > Nogomet
18 ogledov

Strašljivo: igralce Tottenhama skoraj kap zaradi šale

Adebayor Krik maska Holloween noč čarovnic strah šala Youtube
Priprave na noč čarovnic so v polnem teku. Član Tottenhama Kyle Walker je v povezavi s klubsko televizijo strašil soigralce.

Načrt je bil enostaven – novinarji klubske televizije Spurs TV so v temačen prostor postavljali člane prvega moštva, češ da jih bodo povprašali o najbolj strašnem filmu, ki so si ga kdajkoli ogledali. Nič hudega sluteči nogometaši so nato ostali sami v temi, med čakanjem pa jih je iz ozadja prestrašil dežurni klubski šaljivec Kyle Walker.

Angleški reprezentant je dodobra nagnal strah v kosti praktično vsem, od Sandra, Jermaina Defoeja, Androsa Townsenda, Emmanuela Adebayorja in pomočnika Steffena Freunda, zataknilo se je le pri branilcu Janu Verthongnu, ki je upravičil svoj nadimek "Superman".

Belgijec je mrtvo hladno pogledal, ko ga je Walker skušal prestrašiti, ostali pa so s povišanim srčnim utripom izustili kar nekaj kletvic. Rezervni vratar Heurelho Gomes v pogovoru po strašljivem dogodku sploh ni našel besed, "Jezus Kristus" pa je uspelo izdaviti vedno hladnemu Nemcu Freundu. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.