Šport
24 ogledov

Nogometašu še vedno grozijo s smrtjo

Juan Zuniga EPA
Kolumbijec Juan Zúñiga še vedno prejema grožnje s smrtjo zaradi naleta na Brazilca Neymarja, ki ga je poškodoval na svetovnem prvenstvu.

Navijači Brazilije Juanu Zúñigi še vedno niso oprostili starta nad zvezdnikom seleçãa Neymarjem, ki se je zgodil na četrtfinalni tekmi med Kolumbijo in gostitelji svetovnega prvenstva. Neymar zaradi udarca v spodnji del hrbta ni mogel zaigrati v polfinalu in na tekmi za tretje mesto, kjer so Brazilci najprej z 1:7 klonili proti Nemčiji, nato pa še proti Nizozemski z 0:3.

"Po telefonu in spletni pošti dobivamo grožnje. Sporočila so povsem nora in nesramna. Kot eden od staršev sem zelo zaskrbljen, a ne samo za njega, temveč tudi za njegovo ženo in hčerko. Upam, da se bo prah kmalu polegel in bomo lahko spet normalno zaživeli," je o neprijetnih dneh po svetovnem prvenstvu spregovoril Juanov oče in dodal: "Neymar mu je oprostil, moj fant ni naredil nič narobe. Ni nasilen, v preteklosti se ni posluževal nesramnih ali grdih potez. Kar se je zgodilo Neymarju, se lahko zgodi vsakemu nogometašu, poškodbe so del te igre."

Branilec Napolija je sicer po svetovnem prvenstvu zaradi groženj s smrtjo moral najeti telesne stražarje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.