Šport
21 ogledov

Nogometašu Walesa poroka padla v vodo, ker še niso izpadli

(Wales - Severna Irska) EPA
Nogometaši Walesa očitno niso verjeli, da se jim bo na evropskem prvenstvu v nogometu uspelo uvrstiti v polfinale. Kar dva imata težave s porokami.

Valižani bodo jutri v polfinalu igrali s Portugalci za vstopnico v veliki finale. Uspeh pa je več kot očitno presenetil nogometaše, saj so za te dni načrtovali poroke. 

Vezist Joe Ledley se je to soboto na Ibizi želel poročiti s svojo zaročenko Ruby May Ridgeway. "Očitno je to načrtoval dolgoročno, že pred kvalifikacijami," je pred sredino tekmo proti Portugalski v Lyonu razložil največji zvezdnik Walesa Gareth Bale. Poroko sta sedaj prestavila. Četudi bi Valižani v sredo izgubili tekmo proti Portugalcem, se pred petkom ne bi vrnili domov. 

Težave ima tudi branilec Chris Gunter. Ta bi moral v četrtek kot priča stati ob svojem bratu Marcu, ki se poroči v mehiškem Cancunu. "Mislim, da bi bil to lahko prvi govor poročne priče po skypeu," je v zvezi s tem dejal Gunter.

Gareth Bale pa v zvezi z vsem tem dodaja, da to ne bo vplivalo na igro Walesa: "Vsi smo popolnoma osredotočeni na nogomet in vse te zadeve se bodo pač uredile na novo."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.