Šport
14 ogledov

Nole zaplesal z navijačem

Novak Đoković EPA
Prvi igralec sveta je bil po uvrstitvi v 3. kolo Odprtega prvenstva ZDA dobro razpoložen. Privoščil si je tudi plesno točko na igrišču.

Novak Đoković se je brez večjih težav prebil v 3. kolo Odprtega prvenstva ZDA v New Yorku. Najvišje uvrščeni igralec na ATP računalniški lestvici se je pomeril z Avstrijcem Andreasom Haider-Maurerjem in ga v treh nizih premagal s 6:4, 6:1 in 6:2.

Prvi igralec sveta je svoj dvoboj končal šele približno ob polnoči, navijači pa so tako še nekaj časa ostali na tribunah. Med njimi tudi eden, ki je s plesom zabaval svojo okolico. "Spominjam se ga še izpred sedem let. Je pravi plesalec. Ni mi jasno le nekaj. Kako lahko v tej vlagi in sopari na sebi nosi toliko majic. Človek, hvala, ker plešeš in zabavaš ostale gledalce," je v razgovoru po dvoboju dejal Nole.

Po teh besedah se je navijač pridružil srbskemu teniškemu igralcu, skupaj pa sta zaplesala na terenu in še nekaj časa zabavala zbrano množico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.