Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Nominirani dobri in zli

12 let suženj Žurnal24 main
Znani kandidati za nagrado producentov.

Hollywoodski producenti so nominirali kandidate za nagrado združenja producentov. Na seznamu nominirancev ni presenečenj, saj so se nanj uvrstili vsi večji naslovi, o katerih se je govorilo čez leto. Večina od letošnjih filmskih ustvarjalcev je navdih za svoje zgodbe črpala iz resničnih dogodkov, nekaj pa bodo zase našli tudi ljubitelji znanstvene fantastike in filmarjev, kot sta Woody Allen in Alexander Payne.

Med nominirance so se namreč uvrstile suženjska drama 12 let suženj, črni komediji o takšnih in drugačnih prevarantih Ameriške prevare in Volk z Wall Streeta, drama o aktivistih v boju proti aidsu Dallas Buyers Club, triler o somalijskih piratih Kapitan Phillips ter vesoljska drama Gravitacija pa tudi črni komediji Otožna Jasmine in Nebraska, intimna ZF-drama Ona ter film o Disneyju in snemanju Mary Poppins z naslovom Reševanje gospoda Banksa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.