• Ned 16 do 28 °C
  • Pon 17 do 27 °C
  • Tor 21 do 24 °C
več na vreme.net

Mr. Madness

0 komentarjev

Nor kot Macho Man

Mr. Madness. Didžej, ki bo poleg Dasha Berlina v petek nastopil v InBoxu.

Izak Košir / Ljubljana

/ Osveženo:

Vzdevek Mr. Madness ste povzeli po vzdevku legende wrestlinga Macho Mana Randyja Savagea. Zakaj prav on?
Njegov lik mi je bil najljubši in tudi najbolj podoben – v zasebnem življenju tih in odmaknjen, v ringu pa pravi norec. Še posebno so me fascinirale barve njegovih oblačil, saj je bil zato nekaj posebnega, s svojimi dejanji v ringu in zunaj njega pa me je vedno spravil v smeh. Jaz sem mu v tem zelo podoben.

Kaj bi mu povedali, če bi ga srečali v živo?
Nedvomno si ga želim srečati, kot tudi katerega drugega sodobnega rokoborca. Mislim, da pri pogovoru ne bi imela težav, ker ga zelo dobro poznam in bi se hitro ujela. Povabil bi ga na svoj nastop, da bi videl, kakšen vpliv ima njegov značaj na moj imidž.

V InBoxu boste v petek nastopili z legendo trancea Dashem Berlinom in italijanskih didžejem Vortexom. V čem bo ta dogodek drugačen od drugih?
Na dogodek me je povabil dober prijatelj DJ Mic-E, ki se pri nas zelo trudi uveljaviti hardstyle sceno. Lahko rečem, da bo ta prireditev pika na i vsemu, kar sva naredila do zdaj. Prednost bo še ta, da sem pred kratkim dokončal remiks za DJ Vortexa in imam zdaj priložnost, da se pred njim dokažem še kot didžej, ne samo kot producent.

Vsebine, ki bi vas morda zanimale

Komentarjev (0)

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni!

Morda vas še zanima