Slovenija > Črna kronika
37 ogledov

"Norec" 109 km na uro skozi naselje

Merjenje hitrosti Saša Despot
'Rekorder' v naselju Koper je kljub omejitvi 50 km/h vozil s hitrostjo 109 km/h.

Koprski policisti so v nedeljo izveli akcijo, s poudarkom na ugotavljanje kršitev, povezanih s hitrostjo.

"Meritve hitrosti so izvedli v Svetem Antonu, Vanganelu in Kopru," je pojasnila Anita Leskovec. "Ugotovili so 61 kršitev, od tega je bilo 12 glob izrečenih na kraju ustavitve, za ostale kršitve pa bodo vozniki obveščeni po pošti."

'Rekorder' v naselju Koper je kljub omejitvi 50 km/h vozil s hitrostjo 109 km/h, zoper katerega bo policija vložila obdolžilni predlog na pristojno Okrajno sodišče v Kopru.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 20
  • Thomy 20:08 23.januar 2017.

    Morda bo Žurnal to preiskal :)

  • Žurnalček 18:33 23.januar 2017.

    V Ljubljani na Topniški - od križišča s Kržičevo , do križišča z Linhartovo , sta dva znaka 60 , čeprav je vmes osnovna šola , kakor tudi PTT šola in ni v osnovi nobenega razloga za višjo hitrost od ...prikaži več predpisane mestne 50 !!!!!! Ker idiot je te dve table postavil , da mi je samo vedet !

  • Žurnalček 18:28 23.januar 2017.

    Velika razlika je med nenamernimi in objestnimi prekrški . Tale kretenoid ne samo, da je prekoračil zanalašč omejitev v naselju , ta je prekoračil omejitev ki velja tudi na odprti cesti . Za prekoračitve do 9km/h ne bi smeli ...prikaži veči kaznovati , kajti strogo je prepovedano gledati v mobitel in to velja potem tudi za brzinomer . Nobeden pa ne more zadeti hitrosti v nulo na uč, niti na tiste 3km tolerance ! Sedaj se je treba vprašati ali morajo šoferji gledati v brzinometre ali na cesto !