Magazin > VIP
52 ogledov

Noseči moški Beatie se je znašel v arestu

Thomas Beatie EPA
Thomas Beatie, ki je postal svetovno znan kot uradno prvi noseči moški, se je znašel v arestu zaradi nadlegovanja.

O Thomasu Beatiju je leta 2007 pisal ves svet, saj je kot transseksualec postal noseč s pomočjo umetne oploditve.

Tokrat se je spet pojavil v luči žarometov, a razlog je precej drugačen. Policija v Phoenixu v ameriški zvezni državi Arizona ga je namreč aretirala na podlagi suma nadlegovanja svojega nekdanjega dekleta. Menda gre za nekdanjo ženo Nancy, s katero se je po pravni bitki, ali je sploh bil veljavno poročen, ločil avgusta letos, a za zdaj ameriški mediji nimajo potrditve.

Je pa Beatie med drugim že priznal, da je na njen avtomobil namestil GPS napravo, ki je sledila njeni poti. Beatie naj bi vmes celo nekajkrat menjal baterijo na napravici. Z ženo je imel zelo buren zakon, med drugim je v javnost prišel video o tem, kako Nancy po nedolžni šali znori in pred otroki razbija inventar po njuni hiši, v bazen je zalučala celo prenosnik.

Par je sicer imel tri otroke, vse tri je rodil Thomas, ki je po spremembi spola ohranil ženske reproduktivne organe. Po ločitvi naj bi že našel novo ljubezen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.