• Sob 12 do 23 °C
  • Ned 15 do 22 °C
  • Pon 17 do 25 °C
več na vreme.net

Mobilna telefonija

5 komentarjev

Nov poceni paket z veliko podatki

Bob je z novim paketom Mogočni bob kar precej premešal karte pri paketih z veliko podatki.

J. Z. / Ljubljana

 

(Foto: Sasa Despot)

Bob je za 11,99 evra na mesec ponudil paket Mogočni bob, ki vključuje neomejene klice in pet gigabajtov prenosa podatkov. S tem paketom so kar precej premešali karte na trgu paketov z veliko podatki. Za evro manj so še prejšnji mesec v paketu Carski bob ponujali (le) po tri tisoč minut pogovorov, SMS sporočil in megabajtov prenosa podatkov. 

Rok za sklenitev paketa je sicer omejen do konca meseca, a je Bob enak paket navadno ponudil večkrat ali pa ponudbo podaljšal. 

Praktično enak paket (Še več) je za enak denar oziroma en cent več mogoče dobiti pri Telemachu, a le, če si že naročnik njihovih fiksnih storitev, sicer je cena 15 evrov. 

 

Konkurenca hoče dvakrat toliko denarja 

Pri Simobilu, ki je lastnik Boba, je paket z dvema gigabajtoma podatkov manj osem evrov dražji, osem gigabajtov prenosa podatkov pa je mogoče dobiti za 24,99 evra na mesec. Pri Telekomu paket z do 10 gigabajti prenosa podatkov stane 25,95 evra, ob vezavi za dve leti pa je eno leto mogoče koristiti pet evrov popusta na mesečno naročnino. Pri T-2 paket s šest gigabajti prenosa podatkov stane 17,99 evra. 

Bob posebej zaračunava MMS sporočila, poslano sporočilo stane štiri cente. Poleg tega je za LTE s hitrostjo 40/5 megabitov na sekundo treba doplačati 0,99 evra na mesec. 

Kdor želi postati Bob naročnik, mora kupiti SIM-kartico, ki stane 14,90 evra. Tega stroška pri drugih ponudnikih ni, a ni izključeno, da zaračunajo priključno takso. 

dezurni@zurnal24.si

Vsebine, ki bi vas morda zanimale

Komentarjev (5)

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni!

Morda vas še zanima