Vizita za živali > Festival
15 ogledov

Nov podportal Vrt & Živali

Razno 26.05.11, kmetija, domace zivali, ovca, kokosi, otrok, hranjenje, foto: sh Shutterstock
Za vse ljubitelje živali organiziramo prvi velik sejem za ljubitelje živali z bogatim vsebinskim programom in ponudbo naših društev in podjetij.

V sodelovanju portala Žurnal24.si in Kinološke zveze Slovenije (KZS) organiziramo projekt Sejem za ljubitelje živali. S projektom smo začeli maja z novim podportalom Vrt & Živali. Tu objavljamo specializirane vsebine s področja živali in rastlin, sproti vas bomo seznanjali tudi z organizacijo zaključnega dogodka, prvega Sejma za ljubitelje živali. Ta bo v soboto 5. septembra v Domžalah, v primeru slabega vremena bo prestavljen na teden kasneje, na nedeljo 13. septembra.

Tudi dobrodelnost

V okviru projekta odpiramo različne tematike: živali, njihova prehrana, nega, kozmetika, pripomočki, zdravje, odnos do živali, igra, pomoč živalim, pomoč ljudem s pomočjo živali, službene živali, tekmovanja … Celoten projekt bo imel tudi dobrodelno noto. Na portalu bomo objavljali podatke o živalih za oddajo, začeli smo tudi z zbiranjem sredstev za prvega psa pomočnika za avtista v Sloveniji. Na sami prireditvi bomo z bogatim srečolovom zbirali denar tako za psa pomočnika kot za najbolj aktivna društva, ki pomagajo živalim. Na dogodku bomo zbirali tudi potrebščine in hrano za  zavetišča, na sejmu pa se bodo lahko predstavila številna dobrodelna društva. Poseben del bomo posvetili kinologiji, KZS bo med zaključnim dogodkom organizirala svoj prvi Kinološki dan. Svoj prostor bodo imele tudi ptice, konji, glodalci, teraristika in še mnogi drugi, velik poudarek bo na izobraževanju in odnosu otrok - žival.

Na sejmu bodo imeli oblikovalci možnost nakupovanja, tako zase kot za svoje živali.   

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.