Šport > Nogomet
7 ogledov

Preobrat: Bale v Londonu, na mizi denar Uniteda

Bale Tottenham Real Madrid Marbella bazen počitnice Reševalni pas/Twitter
Iz Anglije prihajajo nasprotujoče si informacije glede prihodnosti Garetha Bala. Nekateri mediji poročajo, da je njegov prestop v Real Madrid zaključen, drugi pa, da se je že vrnil v London.

Televizija Sky Sports danes popoldne poroča, da Tottenham ni le zavrnil 99 milijonov evrov težke ponudbe Reala Madrida, temveč tudi začel proučevati ponudbe drugih klubov, ki so za Garetha Bala v zadnjih tednih izkazali resno zanimanje.

Čeprav o konkretnih imenih ne poročajo, naj bi šlo za Paris Saint-Germain in Manchester United. Valižan se je po poročanju omenjenega medija tudi že vrnil na Otok, potem ko so se na spletu v zadnjih dneh pojavljale fotografije njegovega sončenja v letovišču Marbella blizu Málage.

Trener André Villas-Boas je že v nedeljo dejal, da je Bale na oddih odšel z dovoljenjem kluba, da pa ga pričakuje na torkovem treningu. Stavnice so nenadoma močno znižale kvote na njegov morebitni odhod k rdečim vragom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.