Magazin > VIP
309 ogledov

Nov preobrat: Mirela v zvezi!

mirela Facebook
Mirela v oddaji "Upoznajte Parove" razkrila, da (spet) ljubi Milija.

mirela | Avtor: Facebook Facebook
Sinoči je Happy TV predvajal oddajo "Upoznajte Parove", v katero se je po telefonu javila Mirela Lapanović, njena simpatija v šovu Parovi, Mili, pa je sedel v studiu.

Mirela je razložila, zakaj je pretekli teden na Facebooku sporočila, da je samska. Zmagovalka slovenskega Big Brotherja pravi, da je bila jezna, ker je Mili ni pospremil v Slovenijo, sedaj pa ji je žal, da je z objavo, da je samska, dvignila toliko prahu. "Jaz sem Milija ljubila v hiši, ljubim ga sedaj, ko smo zunaj, in ljubila ga bom celo življenje,“ je izjavila 41-letnica in dodala, da si teh močnih čustev, ki jih goji do Srba, ne zna razložiti, saj česa takšnega še ni doživela. "Šla sem v šov in našla ljubezen svojega življenja,“ je še pripomnila.

Mirela je v oddaji tudi povedala, da jo je bil mlajši sin zelo vesel, starejši pa potrebuje čas, da se situacija malo pomiri. Govorila je tudi z Andrejem, ki je menda spoznal, da mora iti svojo pot in da nima smisla, da dasta zvezi še eno priložnost.

Mili pa je v šovu razkril, da je zase in Mirelo že najel stanovanje in da se namerava z njo zaročiti.

Komentarjev 7
  • Majazmaja 19:56 11.julij 2017.

    Tukaj so: 1. "Upoznajte Parove", -> "Upoznajte Parove," 2. ljubim ga sedaj, ko smo zunaj, in ljubila -> ljubim ga sedaj, ko smo zunaj in ljubila 3. tudi povedala, da jo je bil -> tudi povedala, da je je bil ...prikaži večil Pa verjetno sem še kakšno zgrešila ...

  • Žvižgač 19:56 11.julij 2017.

    So že popravili in odpravili številne napake po mojem komentarju.

  • Žirafa 19:56 11.julij 2017.

    Mnja, boš moral razložiti, kaj pravopisne napake sploh so.