Šport > Nogomet
22 ogledov

Nova kazen za Olimpijo

olimpija Saša Despot
Ljubljanski klub zaradi proslavljanja ob skoraj pet tisočakov.

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Roman Rogelj je izrekel kazni po 36. krogu Prve lige Telekom Slovenije, ki se je odigral 21. maja, in ljubljanski Olimpiji, novim državnim prvakov, naložil plačilo 4700 evrov kazni zaradi nešportnega obnašanja navijačev.

Olimpija je bila kaznovana, ker so navijači prižigali bakle in aktivirali večje količine dimnih bomb, nato pa so po tekmi še množično vdrli na igrišče, kjer se je začelo slavje ob osvojenem naslovu.

Zavrč in Koper bosta morala zaradi nešportnega in neprimernega vedenja igralcev odšteti po 300 evrov. Dušan Petković iz Luke Koper je ob tekmi prepovedi dobil še 500 evrov kazni zaradi ponavljajočih protestov in odvržene plastenke v tehničnem prostoru, Nemanja Jakšić pa je zaradi rdečega kartona po prekinitvi obetavne akcije dobil tekmo prepovedi igranja.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 18:13 30.maj 2016.

    Tegale disciplinskega sodnika , bo pa treba res disciplinirati , kajti pred takšnim idiotom ne bo prej miru ! Gledalci so PO SODNIKOVEM ŽVIŽGU spuščeni na zelenico in NIKAKOR NISO VDRLI idiot prfuknjen ! Kaj se pa po sodnikovem žvižgu ...prikaži veču dogaja oz. kakšno scenografijo si je klub zamislil , pa njega nič ne briga !