Magazin > VIP
100 ogledov

Nova miss bo izkoristila priložnost

Maja Taradi Sandi Fišer/Mediaspeed
Nova Miss Slovenije 2016 je odločena, da bo izkoristila priložnost, ki se ji je ponudila.

Maji Taradi se je v četrtek življenje spremenilo, saj je bila okronana za novo Miss Slovenije. Da je prav ona zmagovalka, je bilo jasno še preden se je zaslišalo njeno ime, saj se je podeljevalka zatekla k znanim verzom iz pesmice o čebelici Maji. "Priznam, da sem pomislila, da sem zmagala, saj sem bila edina tekmovalka z imenom Maja. Kot verjetno vsi ostali sem se spomnila risane junakinje, ki me je s svojimi nauki spremljala skozi otroštvo," nam je priznala nova miss. 

Zmage je vesela. "Mislim, da si je vsaka tekmovalka želela zmage. Konec koncev gre za tekmovanje, na katerega smo se s tem namenom tudi prijavile," je bila odkrita in dodala, da ji zmaga pomeni srečo, veselje, pa tudi veliko možnost in priložnost na poslovnem področju. Veseli se spoznavanja novih ljudi in priložnosti za mreženje. Sicer dodaja, da še ni čisto dojela zmage, a da bo "izkoristila vsako lepo priložnost, ki se mi bo ponudila"

Kot vse misice tudi sama namerava svoje poslanstvo izkoristiti za pomoč drugi. Poleg delovanja na tem področju pa so pred njo že priprave na svetovni izbor, saj je do decembra le še tri mesece.

Del nagrade je tudi tečaj angleščine. "Zelo sem vesela te nagrade in menim, da bom nadgradila svoje znanje angleščine. Sama angleščina mi ni bil ravno najljubši predmet v šolskih klopeh, vendar je znanje za uspešno komunikacijo tako na tekmovanju kot v poslovnem svetu nujno potrebno," je povedala. 

Pripraviti pa se bo morala tudi na nastop v talent šovu, ki je del vsakega svetovnega izbora. Na izboru za Miss Slovenije se je odločila za plesno točko. "Mogoče se bom prav tako odločila za plesno točko, ki pa bo seveda nadgrajena in še boljša. O morebitnih spremembah glede predstavitve na talent šovu in izbire točke se moram še posvetovati," je pojasnila. Meni sicer, da bo tudi za nastop v Washingtonu izbrala ples, "vsekakor pa imam še veliko drugih talentov," je pristavila v smehu. Kot pravi se bo maksimalno potrudila in bila v zgled mladim dekletom.

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.