Slovenija > Črna kronika
75 ogledov

Nova žrtev slovenskih cest

Prometna nesreča Janžev vrh Sobotainfo.com
Na območju Radencev je zjutraj prišlo do hude prometne nesreče, v kateri je ena oseba umrla.

Do hudega trka med dvema osebnima avtomobiloma na cesti Janžev vrh - Spodnji Ivanjci je prišlo ob 7.36. Na prizorišče so takoj odhiteli policisti, gasilci in reševalci. Žal enemu izmed udeležencev v nesreči ni bilo več pomoči. V trku je bilo več ljudi tudi huje telesno poškodovanih, poroča portal sobotainfo.com.

Kot je za naš portal povedala Suzana Rauš z murskosoboške policijske uprave, je bilo pet poškodovanih prepeljanih v tamkajšnjo bolnišnico. Med poškodovanimi je tudi 3-letni otrok. Kako resne so poškodbe udeležencev, te informacije s strani zdravniškega osebja še pričakujemo.

Policisti so z ogledom kraja in z zbiranjem obvestil ugotovili, da je 46-letna voznica osebnega avtomobila vozila iz smeri Spodnji Ivanjci v smeri Gornje Radgone. Zaradi neprilagojene hitrosti je voznica pri vožnji čez most izgubila oblast nad vozilom, pri tem je vozilo zaneslo v levo stran in bočno drselo na nasprotno smerno vozišče. V tem trenutku je nasproti pripeljal 64-letni voznik osebnega avtomobila in trčil v vozilo voznice, katero je drselo po vozišču.

75-letna sopotnica v vozilu voznice je na kraju prometne nesreče umrla. Ostali udeleženci prometne nesreče: dva sopotnika in voznica ter 64-letni voznik in sopotnica so po prvih podatkih lažje telesno poškodovani.

Pokojni udeleženka je letošnja druga žrtev prometnih nesreč na pomurskih cestah.

Komentarjev 1
  • Avatar mike1968
    mike1968 11:33 29.julij 2015.

    Kot smo lahko v zadnjih dveh mesecih videli in brali po raznih časopisih in po internetnih novicah, Facebooku, Instagramu, Twiterju........NADALJEVANJE NA:http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/138233/prometna-kultura-po-nase