Slovenija
17 ogledov

Nove grožnje Janezu Janši

Grožnje Janši Facebook
Policija že preiskuje nove grožnje premierju Janezu Janši. Tokrat mu je grozil uporabnik Facebooka.

Uporabnik z imenom Jaka JakaJaka je v soboto na svoji Facebook strani zapisal, da je treba Janšo "nemudoma odstraniti s slovenskega političnega prostora, ker dela samo škodo slovenskemu narodu" ter "smrt Janezu Ivanu Janši - slovenskemu voluharju in uničevalcu sprave med Slovenci".

Policija v povezavi s to nov grožnjo že izvaja vse potrebne ukrepe, poleg tega so se že posvetovali  ljubljanskim okrožnim državnim tožilstvom. Okrepili so tudi varovanje predsednika vlade, in sicer v smislu zbiranja in vrednotenja informacij, ki so podlaga za določitev stopnje ogroženosti.

Prejšnja grožnja preko e-uprave

Policija je zadnjo grožnjo Janši obravnavala avgusta, ko je moški prek portala e-uprave Janši in njegovi ženi Urški zagrozil, da bo njuno hišo napadel z bombo in oba ubil. Poleg tega je v sporočilu med drugim zapisal, naj Janševa soproga pazi, kod hodi.

Komentarjev 25
  • privat 18:49 20.september 2012.

    fant JJ se počuti nedotaklivega ,neuničlivega,večvrednega...in si misli kdo to sploh upa proti meni urekati...če bi bil prestrašen bi opravljal svoje delo ,ki si ga je sam zaupal...ko jebe volilce

  • sintesi 07:29 19.september 2012.

    zdej že fejsbuk debate rabi JJ da ustvarja meglo okoli resničnih problemov.....naj raje pove zakaj smo ostali brez barkave in cockte...kar se pa tiče orožja je Kunstelj vse opisal na blogih....vse kar danes žanjemo je sejala vlada med 2004-2008....

  • amirnoe 08:34 18.september 2012.

    Kdo ve koliko "ljudi" plačuje Ivan, da pišejo take komentarje!!????? Mogoče pa je samo eden, on in edini, princ teme z različnimi avatarji!!!??