Avto
47 ogledov

Novi i20 razkrit

Hyundai i20
1/3
Hyundai
Hyundai bo letošnjo jesen stavil na novega i20, ki ga bodo predstavili na avtosalonu v Parizu.

Njegova naloga bo nadaljevati priljubljenost predhodnika, ki je eden najbolje prodajanih modelov Hyundaija v regiji.

Poudarek na Evropi

Hyundai želi tudi pri novi generaciji svojega predstavnika v močno zastopanem B segmentu poudariti, da je zasnovan in razvit v Evropi in sicer v Rüsselsheimu v Nemčiji. Pred letom 2002 so namreč hyundai veljali za nižje razredne avtomobile, kar pa jim je v vsega desetletju uspelo temeljito spremeniti.

Materiali vgrajeni v njihove modele ne zaostajajo več za tistimi, s katerimi se hvalijo evropski proizvajalci, uvajajo vse več visokotehnoloških rešitev, v dizajnu so celo korak pred mnogimi bolj uveljavljenimi znamkami.

Prostoren za pet odraslih

Podobno velja za novo generacijo modela i20, ki je zasnovan na novi platformi in v dolžino meri 4035 milimetrov. Medosno razdaljo so raztegnili na 2570 milimetrov, kar je za 45 milimetrov več kot pri predhodniku. Pri Hyundaiju zatrjujejo, da je udoben za pet odraslih. Prostornina prtljažnika meri 326 litrov.

Med opcijami za udobje najdemo novosti, kot so panoramska sončna streha, ki v kombinaciji s črnim C tebričkom, daje vtis, da lebdi v zraku. uporabnost povečuje integrirana vzvratna kamera ter prednje in zadnje LED luči. Notranjost je v celoti usklajena z novo podobo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.