Magazin > Lepota & telo
41 ogledov

Novi lepotni trend iz Hollywooda

sončne pege Profimedias
Sončne pege. Včasih so se jih sramovali, sedaj so "in“.

Že spomladi je bilo na newyorškem tednu mode mogoče opazite veliko število manekenk s pegami. Mojstri ličenja so priznali, da so pri večini deklet morali pikice narisati in ta trend se je to poletje preselil tudi v meko slavnih in bogatih – v Hollywood. Celo največje modne revije, kot sta Elle in Glamour, so objavljale članke in nasvete na to temo.

Pegice so tako popularne, ker naj bi bile ženske zaradi njih videti bolj mladostno. Novemu trendu sledijo tudi mnoge zvezdnice, med drugim Olivia Wilde, ki je reviji NYLON priznala, da ji je njena vizažistka Gucci Westman že večkrat narisala pegice, da bi bila kljub ličilom videti bolj naravna.

Westmanova vsem, ki bi radi preizkusili trend, svetuje, da uporabijo vodoodporen svinčnik za obrvi ali puder. Bolj naraven videz boste dosegli, če boste uporabili dva različna odtenka, ki morata biti svetlejša od vaše barve las.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.