• Pon 18 do 27 °C
  • Tor 22 do 29 °C
  • Sre 22 do 29 °C
več na vreme.net

policija na terenu

0 komentarjev

Novi premiki v primeru Maddie

Portugalske oblasti so britanski policiji izdale dovoljenje za iskanje dokazov v okolici naselja, kjer je leta 2007 izginila deklica Madeleine McCann.

E. K. / London

 

Po sedmih letih se preiskovalci še vedno niso dokopali do odgovorov na vprašanja o tem, kaj se je zgodilo mali Maddie. (Foto: EPA)

Britanski mediji poročajo o novih sledeh v primeru izginotja britanske deklice Madeleine McCann, ki je pred natanko sedmimi leti izginila med družinskimi počitnicami v portugalskem letovišču, samo teden pred svojim četrtim rojstnim dnevom.

Po sedmih letih neuspešnega iskanja so portugalske oblasti končno izdale uradno dovoljenje britanski policiji, ki bo na območju letovišča Praia da Luz iskala nove dokaze. Forenziki bodo uporabili radarje za lociranje predmetov pod zemljo.

Odločitev razglašajo za revolucionarno, saj bodo britanski policisti prvič tudi na terenu sodelovali z lokalnimi oblastmi. Mednarodno policijsko sodelovanje na terenu je posledica nedavno pridobljenih informacij. Te namigujejo, da so novi dokazi morda v bližini apartmaja, kjer so deklico nazadnje videli.

Vsebine, ki bi vas morda zanimale

Komentarjev (0)

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni!

Morda vas še zanima