Svet
18 ogledov

"Novo življenje, nov začetek"

Mala Nora Facebook
Staršema deklice, ki je izgubila boj z rakom, se po težkem obdobju obeta nova sreča.

Đana Atanasovska, mati deklice Nore, za katero je denar zbirala vsa Hrvaška, a je po prihodu na zdravljenje v ZDA izgubila boj z rakom, je v četrtem mesecu nosečnosti. Z možem upata, da bo z novorojenčkom vse v redu, medtem ko se vsak dan spominjata pokojne deklice.

"Dobro se počutim, odlično. Rok imam konec oktobra, na naslednjem ultrazvoku bova izvedela za spol," je za 24sata povedala 35-letna Atanasovska. "To je novo življenje, nov začetek."

Đana in Ivica Šitum imata za sabo težko obdobje, saj sta lani po hudi bolezni izgubila svojo hčerko edinko. Umrla je po dolgotrajnem boju z levkemijo, ko se je njeno zdravstveno stanje poslabšalo zaradi nevarne glivične okužbe možganov, ki je bila za malo bolnico usodna.

Boj z boleznijo je izgubila v Filadelfiji na eksperimentalnem zdravljenju s celicami, okuženimi z oslabljenim virusom HIV.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.