Slovenija > Jaz poročam
39 ogledov

Novoletna norija že v polnem teku

Novoletna jekla v E. Leclercu Poslal bralec
"V petek zvečer sem se odpravil po nakupih v Leclerc na Rudniku. Ob vstopu v trgovino sem presenečen opazil veliko novoletno jelko, spodaj pa darila in severne medvede. Trgovci pretiravajo z božičnim vzdušjem,“ je zapisal bralec, ki nam je posredoval fotografijo.

"Šele na polovici novembra smo, pa je novoletna norija že v polnem teku. Novoletne jelke in darila pod njimi že stojijo po trgovskih centrih. To pokvari pravo božično vzdušje. Včasih smo morali čakati na december, da smo začeli okraševati drevesca in govoriti o darilih, danes pa se to počne že oktobra. Že takrat v trgovskih centrih na vidnih mestih prodajajo vse za božič in novo leto,“ še piše naš bralec.

Komentarjev 2
  • Neja35 15:36 16.november 2013.

    Lahko bi rekla isto jaz za tvojo novico. Tolik stvari nepravičnih je za poslikat, ti pa se zgražaš nad novoletno jelko hahah.

  • Oxxo 14:34 16.november 2013.

    Za vse smo (so)krivi potrošniki... ker (so)ustvarjamo potrošniško mrzlico... Vsi govorijo o krizi...in res je, da se večina bori za golo preživetje... Po drugi strani pa (vsaj v Ljubljani) je stanje tako, da se z avtomobilom po polžje ...prikaži več prebijaš po BTC... City park je poln, parkirišče pri Leclercu na Rudniku polno... v Šiški Mercator poln... Ko organizirajo "nočno" nakupovanje v City parku se folku utrga in navalijo... ko se odpira nova trgovina (npr. tipa Hoffer, Lidl...) se ljudje skoraj stepejo, da dobijo izdelek "čunga&lunga;" blagovne znamke ceneje za 1 € ... samo da imajo občutek, da so privarčevali... Nategujejo nas z raznimi karticami in pikami zvestobe... ampak (spet) - če jih potrošniki naivno ne bi jemali = jih ne bi ponujali...