Magazin > VIP
124 ogledov

Novost na izboru Miss Universe Slovenije

Ana Haložan Robin Pretković
Nekaterim dekletom, ki bodo sodelovala na letošnjem izboru Miss Universe Slovenije, bo ponujena možnost za delo v modni agenciji Vladis, ki deluje na področju Evrope in New Yorka.

Pogodbo za Vladis sta že podpisali aktualni Miss Universe Slovenije in Hrvaške, Ana Haložan in Barbara Filipović. Ana je že imela snemanje v New Yorku s svetovno priznanim fotografom Fadilom Berisho, pred dnevi je posnela tudi oglas za očesno kliniko Svjetlost in posnela editorial za revijo Gloria.

Ana Haložan, ki je imela na lanskem izboru smolo, saj zaradi padca ni smela tekmovati, bo svojo krono naslednici predala že konec junija, najbolj pa ji bo v spominu ostal obisk New Yorka, snemanje s svetovno znanimi fotografi, intervju na Fox Tv in CNN- N1, kjer jo je gledalo več milijonov ljudi, srečanje s filmski zvezdnikom Harrisonom Fordom, prijateljstvo z aktualno Miss Universe, obisk Trump Towerja in klepet z Ericom Trumpom, srečanje s hrvaško predsednico, obisk pri Gimmiju Baldininiju, svetovnemu oblikovalcu čevljev, številna potovanja v različne države ...

"Vsekakor bi vsem rada povedala, da je pomembno, da živite za svoje cilje, da ni važno od kod prihajate, ampak je važno, da imate radi svoje delo in si upate imeti visoke cilje. Seveda se stvari ne zgodijo čez noč, a  s trdim garanjem vsekakor lahko prideš do želenih ciljev. Vesela sem, da se storila prvi korak in zbrala pogum, da se prijavim na tekmovanje za Miss Universe Slovenije, ki mi je popolnoma spremenilo življenje in mi odprlo vrata v svet. Res se iskreno zahvaljujem vsem povabilom in tudi odlični organizaciji in vodstvu, ki skrbi zame, zakonca Kraljević in piarovka Kaly Kolonič. V tem trenutku se v mojem življenju vse odvija zelo hitro in v pravo smer,“ nam je zaupala zaenkrat še aktualna Miss Universe Slovenije.

Na zadnji kasting za letošnji izbor, ki bo 11. maja v Austria Trend Hotelu, se lahko prijavijo punce, stare med 18 in 27 let. Ne smejo biti poročene, ločene ali noseče. Prav tako pa ne smejo imeti otrok.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.