Magazin
593 ogledov

NOVOST! Te tabletke pomlajujejo možgane in izboljšajo spomin

Spomin
1/10
Shutterstock
„To me je obranilo pred demenco. Sedaj si zapomnim vse in z vnukom igram šah,” „Nič več se ne zmotim pri priimkih, križanko pa rešim v 5 minutah!” – to sta le dve izmed tisočih mnenj zadovoljnih uporabnikov tretmaja, ki poveča zmogljivost misli.

Specialisti nevrologi iz ZDA opozarjajo: problemi s spominom niso normalni, vsaj ne glede na starost. Medtem pa že 80% Slovencem po 45. letu življenja grozi demenca, a ne zaradi zunanjih dejavnikov, temveč zaradi ti. „morilcev spomina.” Na srečo je bil izumljen učinkovit način odstranitve poškodb možganov, ki izboljša spomin in koncentracijo.

Kaj so „morilci spomina”?

To je pripoved specialista nevrologa gospoda Janeza Demšarja  – Morilci spomina so zunanji dejavniki, ki škodujejo možganom in povzročajo demenco. To je predvsem onesnažen zrak, nekakovostna hrana, hrup in stres.

Kolikorat se vam je zgodilo, da ste se spraševali, če ste zaprli vrata? Se ne spomnite, če ste izključili likalnik? Ali pa ponovno iščete očala? Pod nobenim pogojem ne smete ignorirati teh simptomov – so znak, da je zadnji čas, da poskrbite za spomin.

Ocenjujemo, da bo v naslednjih 4 letih naraslo število oseb z Alzheimerjevo boleznijo iz sedanjih 60 milijonov, na grozljivih 115 milijonov. Vsakemu izmed nas grozi popolna demenca, vendar se da to težavo odvrniti – pojasnjuje Janez Demšar.

Vse zahvaljujoč temu najnovejšemu tretmaju iz ZDA, ki je bil pravkar odkrit kot orožje proti demenci.

100% naravne sestavine

To je edinstvena kombinacija naravnih in za zdravje varnih sestavin, ki so jih združili v tabletkah, ki jih je enostavno pogoltniti. Njihovo delovanje je nadpovprečno in večplastno. Naprej odpravijo poškodbe možganov, nato obnavljajo um, da zagotovijo zanesljiv spomin in koncentracijo.

Kakšne sestavine zagotavljajo ta neverjeten učinek?

Dvokrpi Ginko – izvleček iz te dolgo živeče rastline, ki brani pred onesnaženostjo in zagotavlja odličen prenos čistega kisika do možganov. Zahvaljujoč njemu predvsem hitreje mislimo.

Sojin lecitin – bogastvo maščobnih kislin, ki sestavljajo možgane. Odpravlja izgubo sivih celic in intenzivno obnavlja možgane.

Camellia Sinensis – ali kitajski zeleni čaj – hitro in učinkovito razbremeni možgane prostih radikalov, kar jih hkrati pomlajuje.

Tigrov krempelj – je bogat z vitaminom D, katerega pomanjkanje trpi večina Slovencev. Dostava v telo zagotovlja čistost misli, deluje kot antidepresiv in zagotavlja vitalnost.A to so samo 4 močne sestavine tega naravnega tretmaja!

Kaj o tretmaju pravijo njegovi uporabniki? 

Bila sem strašno odrevenela. Ne samo, da se nisem mogla učiti skupaj z vnuki, še njihova imena sem zamenjevala! Enkrat sem doma pustila celo prižgan plin in malo je manjkalo, da nisem žažgala cele hiše. Lahko bi ubila celo družino... Končno sem poizkusila te tabletke, ki mi jih je priporočila kolegica.Na začetku nisem verjela, da lahko izboljšajo moj spomin. Motila sem se! Sedaj imam um dvajsetletnice. Nič mi ne uide, zapomnim si vse. Ni mi potrebno pisati listka za v trgovino, tudi sudoku rešim v trenutku!” – gospa Janja (64 let) iz Maribora

SAMO danes prejmete 51% popusta

Tudi vi lahko, tako kot gospa Janja in tisoč zadovoljnih uporabnikov, imate zanesljiv spomin in se ponovno veselite življenja. Pri prvem obisku spodnje strani se lahko pridružite klubu ugodnosti in prejmete tretma za 51% ceneje. Tretma vsebuje 60- dnevno garancijo zadaovoljstva: v primeru pomanjkanja zadovoljstva, prejmete vračilo denarja. 

Kliknite tukaj, da prejmete popust za tretma, ki izboljšuje spomin >>